ΤΖΑΚΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ

ΤΖΑΚΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ

Τα τζάκια ανοιχτού τύπου είναι τζάκια διπλού τοιχώματος, κατασκευασμένα από ενισχυμένο ατσάλι με επένδυση από αφαιρούμενες πλάκες χυτοσιδήρου. Διατίθεται σε δύο κατηγορίες, ίσιο και πρισματικό.

Show:
Sort By:

ΤΖΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΙΣΙΟ 70

Το τζάκι ανοιχτού τύπου ίσιο 70 είναι τζάκι διπλού τοιχώματος, κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι με επένδυση από αφαιρούμενες πλάκες χυτοσιδήρου. Διαθέτει μεγάλο θάλαμο καύσης και εκπέμπει θερμό..

0.00€

ΤΖΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΙΣΙΟ 80

Το τζάκι ανοιχτού τύπου ίσιο 80 είναι επίπεδο τζάκι διπλού τοιχώματος, κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι με επένδυση από αφαιρούμενες πλάκες χυτοσιδήρου. Διαθέτει μεγάλο θάλαμο καύσης και εκπέμπ..

0.00€

ΤΖΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΙΣΙΟ 90

Το τζάκι ανοιχτού τύπου ίσιο 90 είναι επίπεδο τζάκι διπλού τοιχώματος, κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι με επένδυση από αφαιρούμενες πλάκες χυτοσιδήρου. Διαθέτει μεγάλο θάλαμο καύσης και εκπέμπ..

0.00€

ΤΖΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟ 70

Το τζάκι ανοιχτού τύπου πρισματικό 70 είναι τζάκι διπλού τοιχώματος, κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι με επένδυση από αφαιρούμενες πλάκες χυτοσιδήρου. Διαθέτει μεγάλο θάλαμο καύσης και εκπέμπει..

0.00€

ΤΖΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟ 80

Το τζάκι ανοιχτού τύπου πρισματικό 80 είναι τζάκι διπλού τοιχώματος, κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι με επένδυση από αφαιρούμενες πλάκες χυτοσιδήρου. Διαθέτει μεγάλο θάλαμο καύσης και εκπέμπει..

0.00€